Gratis bellen over internet

Gratis bellen over internet, het klinkt als een utopie maar vandaag de dag kan het echt. Je belt met je PC naar eender welk vast toestel aan een tarief van € 0,00 of je verkiest om gebeld te worden op je eigen vast toestel terwijl de verbinding wordt gelegd met een ander vast toestel. Je kunt op deze manier een totaal van 300 minuten per week opgebruiken volledig gratis!

Wat is het addertje onder het gras ? Eigenlijk vragen ze bij voipbuster.com dat je een krediet neemt van minimaal € 10,00 die je dan kunt gebruiken om heel goedkoop naar mobiele nummers te bellen.

Hoe werkt dit dan ? Eerst surf je naar de website van voipbuster.com, waar je het programma meteen kunt downloaden en installeren op je pc. Vervolgens maak je een eigen account aan, die je dan kunt koppelen aan het bestellen van kredieten. Wanneer je krediet hebt, kun je bellen.

Mensen die Skype al kennen, zullen snel weg zijn met de interface van het programmaatje. Anders is het wel even wennen, maar bij dit programma hebben ze echt oog gehad voor het gebruikersgemak.

Mensen die met Linux of met MacOS werken, zullen even moeten wachten tot er ook voor die platformen een client bestaat, maar ondertussen kun je via een SIP client toch nog bellen, alleen heb je geen informatie over je contactpersonen of de stand van je krediet. Meer info op http://www.voipbuster.com/en/sipp.html.

Comments

 1. Anonymous13/3/07 23:53

  Dank je voor de hint, maar "This program requires Windows NT version 5.0.2195 Service Pack 2 or later". En dat lag niet in het afscheids-keddootje.
  Groetjes uit Linkebeek,
  Luk.
  +

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts