Prettige feesten !!!

Je kent het wel, die laatste werkdag voor de kerstvakantie. Voor velen een dag om langzaam uit te rollen en al een beetje vakantiestemming te krijgen.
Al zuchtend en blazend de dag doorkomen was eerder mijn ervaring. Met een overbelast mobieltje waarvan de batterij het halverwege de middag liet afweten, een gestresseerde boekhouder die nog last-minute facturen kwam controleren, leveranciers die hun deadline niet konden halen en een mailbox die overliep.

Prettige feesten, het gevoel van weg te zakken in diep drijfzand terwijl de tijd als een TGV met EPO voortraast en je amper beseft dat je brein aan't gaarkoken is.

Prettige feesten, je zult de hele kerstvakantie nodig hebben om deze laatste dag voor de kerstperiode boven te komen. Om dan terug vol goede moed (en een amper gevulde reserve aan energie) te beginnen aan een nieuw jaar.
Prettige feesten... ik begin er minder pret in te vinden dan vanmorgen, toen ik op een bijna lege autosnelweg naar mijn werk moest rijden.

Maar goed, het is vijf uur en het is genoeg geweest. Iedereen is naar huis en mijn taken zijn afgerond. Ik ben op.

Comments

Popular Posts