Geslaagd voor Zend PHP Certification !

Hiep, hiep, hoera ! Ik ben gisteren geslaagd voor het Zend PHP Certification program, waardoor ik mezelf de titel van Certified Zend PHP Engineer mag aanmeten. Op zich toch een mijlpaal in mijn leven en een kroon op mijn loopbaan daar ik toch al reeds enkele jaren professioneel aan't programmeren ben in PHP.
Maar ach, laten we zeggen dat dit het begin is van een totaal nieuwe weg die ik ga inslaan in 2007. Ondertussen ga ik nog eventjes lekker feesten.

Comments

  1. Anonymous8/4/08 10:42

    kun je me vertellen waar je veel vragen over krijgt en heb je misschien wat tips voor mij, ik wil binnenkort ook ZCE behalen

    ReplyDelete
  2. hey mikey, als je even een mailtje stuurt naar dragonbe [op] google mail service, dan kan ik je van antwoord voorzien ;-)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts