FeWeb 3.0 Beta

FeWeb, de federatie voor webontwikkelaars is ondertussen al aan zijn vierde editie begonnen, met aandachtspunten voor kwaliteitslabel van de sector, ondersteuning van "nieuwe" developers en het inkaderen van de wetgeving rond tal van IT gebieden.

Vandaag enkele prachtige speeches over Web2.0 door William Visterin (Chief Editor, Smart Business Strategies) en de visie "Google is God" door Stephan Fellinger die onlangs werd genomineerd als Online Mediaman van het jaar.

Inderdaad, Web 2.0 staat voor de deur en de technologie staat niet stil. Web 2.0, een consumer-driven marketing wereld waarin consumenten onderling bepalen welk product, dienst of website goed is en wat niet, samenkomend in een virtuele wereld zoals secondlife.com of zich mondig uitspreken via diverse blogs (skynetblogs.be), foto's online delen via flickr.com of zelf tv maken op youtube.com.
De wereld staat op zijn kop en maar goed ook. Web 2.0 is de harde realiteit waar bedrijven, organisaties en individuen zichzelf in moeten terugvinden om nieuwe business te kunnen blijven realiseren.

Comments

Popular Posts